avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Se poate plati cumva, condamnarea la zile in folosul ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Se poate plati cumva, condamnarea la zile in folosul comunitatii?

Ce pot intelege din hotararea aceata:05.02.2019
Ora estimata: 09:00
Complet: 2-P
Tip solutie: Condamnare fără acord de recunoaştere
Solutia pe scurt: In baza art.336 al.1 Cp cu ref.la art.396 al.10 Cpp condamnă pe inculpatul COŞA PETRU MARIAN la 8 luni închisoare şi pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prev.de art.66 al.1 lit.a,b Cp(dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice;dreptul de a ocupa o funcţie care implică execiţiul autorităţii de stat)pe o perioadă de 1 an. In conformitate cu art.65 al.1 Cp interzice cu titlu de pedeapsă accesorie drepturile prevăzute de art.66 al.1 lit. a,b Cp pedeapsa accesorie urmând a fi executată în măsura în care pedeapsa principală devine executabilă. In baza art. 91 Cp dispune suspendarea executării pedepsei pe 2 ani termen de supraveghere, sub supravegherea Serviciului de Probaţiune Bucureşti In baza art. 93 al.1 Cp pune în vedere inculpatului: a- să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti şi ulterior la datele fixate de acesta b-să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa c-să anunţe în prealabil orice schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; d-să comunice schimbarea locului de muncă; e-să comunice informaţii de natură a putea fi controlate mijloacele de existenţă. În baza art. 93 alin. 2 lit. b C.pen., pe durata termenului de supraveghere, impune inculpatului să frecventeze două programe de reintegrare socială derulate de Serviciul de Probaţiune sau organizate în colaborare cu instituţii din comunitate. In baza art.93 al.3 Cp pune în vedere inculpatului să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 120 zile la Primăria Municipiului Bucureşti-Administraţia Străzilor sau sc Amenajare Edilitară şi Salubrizare SA Sector 5. Pune în vedere inculpatului disp.art.96 Cp şi art.404 al.2 Cpp. In baza art.274 Cpp obligă inculpatul la 1000 lei cheltuieli judiciare statului. Cu apel în 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi 5.02.2019.
Document: Hotarâre 56/2019 05.02.2019. Multumesc!
Nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara tuturor as vrea sa știu de la dvs pot sa părăsesc țara va mulțumesc frumos Adrian cubanezu Adrian cubanezu Măsuri educative În baza art.386 Cpp admite cererea Reprezentantului Parchetului de schimbare a încadrării juridice a faptei inculpatului FILIP ANDREI ... (vezi toată discuția)
Redobandirea permisului de conducere Nik1974 Nik1974 In aceste conditii ce sanse am? pedeapsa de 9 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul sub influenţa alcoolului, ... (vezi toată discuția)
Sunt sanse sa obtin o sentinta mai buna daca fac apel? xenical333 xenical333 Buna ziua!Imi poate da cineva un sfat cu privire la aceasta sentinta , se poate obtine una mai favorabila daca fac apel ...sau sunt sanse sa obtin una chiar ... (vezi toată discuția)