avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot afla daca am permisul auto suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot afla daca am permisul auto suspendat

Cum pot afla daca am permisul auto suspendat
Cel mai recent răspuns: Bebe229 , utilizator 17:21, 30 Mai 2024
Mergeti la Brigada Rutiera si intrebati acolo.
Bună ziua, în 2019 am fost testat și mi-a ieșit 0.51 Am fost trimis în judecata și am primit amanarea aplicări pedepsei, țin sa menționez ca am refuzat probele biologice
Daca aveți hotărârea definitiva, va puteți ridica permisul.
Mai trebuie s-o legalizez, eu am primit hotărârea pe 04.09.2021 și am fost la cercetări penale și mi-a spus ca trebuie sa treacă 10 zile sa pot s-o legalizez

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca aveți hotărârea definitiva, va puteți ridica permisul.

Deci nu este inca definitiva.

Alte discuții în legătură

Permis Otilia44 Otilia44 Buna ziua! un amic a fost prins conducând autoturismul sub influenta substanțelor interzise (canabis) si permisul i-a fost luat de catre politisti ... (vezi toată discuția)
Condus sub influența substanțelor psihoactive Mihai.1503 Mihai.1503 Am fost oprit la un control in trafic, prin care s a constatat ca am săvârșit infracțiunea de conducere sub influența substanțelor psihoactive. ... (vezi toată discuția)
Permis de conducere BrunoStefan BrunoStefan In anul 2018 am fost prins conducand cu permisul suspendat, mi-a fost retinuta procesul verbal prin care reiese ca am 15 zile drept de conducere dupa luarea ... (vezi toată discuția)