avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1861 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... venituri jocuri de noroc ajuta la indemnizatie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

venituri jocuri de noroc ajuta la indemnizatie crestere copil?

Buna ziua. Anul anterior sotia a avut venituri individuale din jocuri de noroc. Din ce stiu i se opresc 1% la orice retragere pana in 66.750 lei (mentionez ca nu a avut peste), iar ce trece peste se opreste impozit mai mare. Intrebarea principala este: Daca depun dosarul pentru indemnizatie copil, aceste venituri se iau in calcul pentru indemnizatia crestere copil ? Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:09, 7 Februarie 2019
Buna ziua,
Eu spun ca nu.
Vedeti OUG 111/2010, cu modificarile si completarile ulterioare, in special art. 2 si 3
[ link extern ]
Acele nu se iau in calcul pentru indemnizatia crestere copil ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului mikey33 mikey33 Asi dori sa stiu care alte venituri mai sunt luate in calcul pentru a beneficia de indemnizatia de crestere a copilului.De exemplu venitul din dividente sau ... (vezi toată discuția)
Veniturile din vânzarea de acțiuni se iau in calcul la indemnizația de creștete copil? Elle456 Elle456 Buna ziua, Va rog sa mi spuneti dacă veniturile din vânzarea de acțiuni se iau in considerare la calculul indemnizației pentru creștere copil. ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil - tatal Alexandra Ilie Alexandra Ilie Buna ziua, Daca sotia unuia dintre angajati renunta dupa 3 luni la concediu crestere copil poate intra in crestere copil angajatul? (vezi toată discuția)