avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ACORD PLATA CO NEEFECTUAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ACORD PLATA CO NEEFECTUAT

Este legala incheierea unui acord intre angajat si angajator pentru stabilirea remunerarii concediului de odihna neefectuat la sfarsitul fiecarui an? Actul aditional astfel semnat trebuie inregistrat la ITM?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:46, 7 Februarie 2019
Acel act - daca s-ar incheia - nu se inregistreaza la ITM, iar compensarea in bani a CO neefectuat este posibila numai in cazul incetarii c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lichidare Andrei Gica Andrei Gica Angajatorul este obligat sa plateasca angajatului la lichidare zilele de CO neefectuate sau acestea pot fi platite si la sfarsitul anului? Exista vreo baza ... (vezi toată discuția)
Dreptul la plata zilelor de concediu odihna existente in contract in cazul demisie DELPH DELPH Buna Ziua, Doresc sa stiu in cazul in care mi-am incetat contractul de munca in 17 august 2015 dupa incheierea concediului de maternitate in care am ramas din ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat madi33 madi33 Am fost angajat 2 ani si 8 luni din care mi-am luat concediu de odihna 5 zile, urmeaza ca la sfarsitul lunii august sa plec din firma.Ce se intampla cu zilele ... (vezi toată discuția)