avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe contul de salarii de la banca
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe contul de salarii de la banca

Va rog sa imi spuneti cu ce documente pot sa imi ridic intreaga suma din contul de salarii de la banca, pe care mi s-a instituit poprire de la executor judecatoresc, in conditiile in care in aceasta luna am fost doar in concediu medical si suma care va fi virata de angajator reprezinta doar indemnizatia pentru concediu medical? Multumesc!

Alte discuții în legătură

Ce se poate face in urmatoarea problema referitoare la banii popriti de un executor? AntonioM AntonioM Buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: Din luna iulie sau august a acestui an am instituita o poprire de catre un executor in valoare de aproximativ ... (vezi toată discuția)
Blocare cont, card, internet banking cristi.a cristi.a Buna ziua, Mi-a fost instituita poprire pe salariu de 50%. Angajatorul si-a luat angajamentul de a vira lunar 50% catre executor, restul de 50% fiindu-mi ... (vezi toată discuția)
Se poate negocia suma aflata in executare silita popanlili popanlili Buna ziua! am avut un credit in valoare de aprox 1000 de lei.pt ca nu am platit acum sunt in executare silita iar suma totala este de 3080 lei.Doresc sa ... (vezi toată discuția)