avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Decizie restituire taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Decizie restituire taxa auto

Buna ziua
Autovehicul inmatriculat in luna decembrie 2016 la care a fost achitata taxa auto (cum se numea la vremea respectiva).
In data de 5 septembrie 2017 a fost inregistrata o cerere pentru restituirea taxei, la care nu s-a primit nici un raspuns nici pana acum. Nici da, nici nu, nici un raspuns. Cererea figureaza inregistrata in baza de date de la ANAF.
Cum sa procedam? Inregistram o alta cerere? Mie mi se pare ca au ratacit cererea aia si nu se mai intoarce nimeni. Sa facem o alta sesizare care sa trimita la cererea respectiva?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Poizan , utilizator 17:59, 8 Februarie 2019
Da, faceti o cerere de revenire și depuneti si cererea inițială.
Cererea initiala nu o am, adica nu i am facut copie. Sa adaug toate documentele iar?
Cel mai bine este sa depuneti ce documente aveti si sa faceti referire la cererea initiala. Dar, daca figureaza cererea inregistrata, nu cred ca o sa fie probleme. Daca faceti acum o alta cerere, o sa vi se respinga ca tardiva, de asta ar fi bine sa faceti referire la cererea initiala.

Puteti incerca sa mergeti in audienta la Directorul institutiei.
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa de inmatriculare auto ancarapan ancarapan Dupa aparitia oug privind restituirea taxei auto (in 2017),indiferent de numele ei,am citit ca pentru cei care au depus deja anterior cerere de restituire la ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare tincuc tincuc Referitor la recuperarea taxei de poluare- precizez că am plătit aceasta taxa în 2008, între timp, autoturismul a fost vândut, mai exact in anul 2011. In ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto 2017 Marius_Tudor Marius_Tudor Buna Ziua, Numele meu este Marius Tudor si indraznesc sa va deranjez cu o intrebare legata de recuperarea taxei auto in 2017. Am castigat procesul in ... (vezi toată discuția)