avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divorț
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divorț

Daca nu ma prezint la tribunal pt sedinta de divorț, ce se intampla? Eu sunt “pârâta”. Spuneți-mi va rog daca este necesar sa merg sau nu...va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:55, 7 Februarie 2019
Depide ce miza e in joc. Copii minori sau daca se invoca o culpa exclusiva...
Daca e un simplu divort, puteti sa nu va duceti.
Nu sunteti obligată să va prezentati.
Puteti angaja avocat daca va intereseaza procesul.
Nu este nimic la mijloc, doar ca el m-a dat pe mine in judecată si eu trebuie sa suport cheltuielile de judecată. De aceea intreb daca este necesar sa merg si eu.
Puteti face apărari,aduce martori ,administra probe din care sa rezulte culpa soțului său culpa comună etc.Faptul ca nu va prezentati nu va scutește de plata cheltuielilor.
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Dar nu vreau sa ma scutească, eu vreau sa scap o data de divorț ca sa imi pot face ci pe numele meu. Eu am sa pltesc, tot ce ma interesa era sa stiu daca trebuie sau nu sa merg la tribunal...

Alte discuții în legătură

Divort adreana adreana Sotul meu a inaintat divortul prin tribunal.Am primit citatia si am vazut ca si-a angajat un avocat Din culpa comuna. Avem o fiica de 16 ani .Eu nu as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Divort-primul termen de judecata getastroe getastroe Buna ziua, Pe data de 12.11.2018,avem prima infatisare la tribunal. Cererea de divort a fost introdusa de sotul meu. Este o problema daca nu ma prezint,ce ... (vezi toată discuția)
Divortul ContSters205948 ContSters205948 AM scos actele si apoi sotul a plecat in ITALIA si a zis ca nu se mai intoarce sa imi refac viata nu avem copii..CERTIFICATUL DE CASATORIE e la mine vreau sa ... (vezi toată discuția)