avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație pentru creșterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație pentru creșterea copilului

Bună ziua! Pot beneficia de indemnizația pentru creșterea copilului dacă am 1 an si 8 luni lucrați ? De pe 23 octombrie 2018 nu mai sunt angajata...Sunt însărcinată in 3 luni iar data nașterii este 19 august.Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 14:05, 7 Februarie 2019
septembrie 2017 - august 2019 este perioada eligibila pentru CCC.

In speta, daca aveti minim 12 luni lucrate in perioada septembrie 2017 - octombrie 2018 veti beneficia de indemnizatia pentru CCC.
Buna ziua,
Daca in perioada Septembrie 2017- August 2019 cumulati min. 12 luni lucrate, da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai pot beneficia de indemnizația crestere copil? Maziluiuliana Maziluiuliana Buna ziua am fost in crestere copil pana la data de 8august 2017 m-am întors la munca mai devreme pentru a beneficia de suplimentul de inserție de atunci a ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil AlinaT.O. AlinaT.O. Buna ziua, Am 1 an si 8 luni, consecutiv, de munca si mi-am dat demisia pentru a putea frecventa cursurile de postliceala sanitara (sunt la taxa). Peste vreo ... (vezi toată discuția)
Ccc dupa somaj Tinnna29 Tinnna29 Buna ziua,am lucrat la o firma din 2016 pana in august 2018 cand a intrat in insolventa,din august pana in februarie am fost in somaj,iar dupa finalizarea ... (vezi toată discuția)