avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Vânzare cumpărare
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Vânzare cumpărare

Se poate face contractul de vânzare cumpărare doar cu dovada cadastrului? Cam care ar fi prețul notarului am înțeles că undeva la 10% din suma imobilului vândut asa este? Vânzătorul îmi tot spune de o chitanță scrisa de mână și semnata de 2 martori pentru un avans. Este valabila undeva acea chitanță? Mulțumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 7 Februarie 2019
Costache emanuel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Costache emanuel , utilizator 00:31, 8 Februarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contractul de vanzare-cumparare cat si antecontractul se incheie in baza actelor de proprietate originale, a extrasului de carte funciara si a certificatului fiscal . Pentru onorariul notarului mergeti la un notar cu copia actului si va calculeaza taxele anticipat . Nu incheiati acte sub semnatura privata pentru imobile .
Mulțumesc frumos pentru răspuns o seara buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzarea unui apartament geaninaemanuela geaninaemanuela Ce valabilitate poate avea in instanta un act de vanzare-cumparare de mana cu semnatura unui martor. Sa cumparat un apartament pe ... (vezi toată discuția)
Cati ani e valabil un contract de vanzare cumparare facut de mana cu martori chana chana si daca dupa expirarea contractului de vanzare cumpare tranzactia este considerata nula?,,va multumesc (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare-cumparare persi persi Buna ziua! Vrem sa cumparam un apartament cu avans de 27.000 eur si restul in rate lunare pe o perioada de 10 ani. pretul apartamentului este de 42.000 eur in ... (vezi toată discuția)