avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... impozit forfetar
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

impozit forfetar

Am gradul 2 de handicap (accentuat) si doresc raspuns la urmatoarea intrebare: pot fi scutita de impozitul forfetar pe venitul realizat din cedarea folosintei bunlui propriu ? (inchirierea apartamentului proprietate personala)
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 17:45, 18 Noiembrie 2009
nu se poate, activitatile care genereaza venituri nu sunt scutite de impozit pe venit, deci si activitatea de inchiriere, este exceptie la legea pv protectia persoanelor cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depasesc 5 contracte de inchiriere VARVARA CORNEL VARVARA CORNEL Buna ziua .sot si sotie detinem o cladire care am amenajat si utilat pentru inchiriere comercianti.Am depasit fiecare 5 contracte de inchiriere .intrebarea ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venit Mariana Samoila Mariana Samoila Persoanele cu grad grav de handicap sunt scutite de impozit PE venit din inchirierea locuintei? (vezi toată discuția)
chiria apartament iulica2009 iulica2009 buna ziua, dau in chirie un apartament si as dori sa stiu cat este impozitul care trebuie sa-l platesc la Finante pe chiria incasata (vezi toată discuția)