avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1017 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare

Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca un consilier juridic al unei institutii publice poate reprezenta pe baza unei delegatii aceasta institutie publica intr-o cauza penala, unde institutia publica este parte vatamata? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 13:20, 8 Februarie 2019
Bineinteles. Consilierul juridic angajat in cadrul institutiei poate reprezenta institutia in orice speta.
Da, fiind angajatul instituției o poate reprezenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, daca un consilier juridic al unei institutii publice poate reprezenta pe baza unei delegatii aceasta institutie publica ... (vezi toată discuția)
Reprezentare in instanta anda79 anda79 buna seara, as dori sa mi spuneti daca in baza unei imputerniciri si a delegatiei un consilier juridic fara a fi inscris in CCJ si fara roba are voie sa ... (vezi toată discuția)
absolventa facultatea de drept- consilier juridic aleb aleb Buna seara! Am absolvit facultatea de drept in iunie 2012 si in prezent sunt in cautarea unui loc de munca. As dori sa aflu modalitatile in care se poate ... (vezi toată discuția)