avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit autoutilitara (Persoana Juridica) pana in 12 ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit autoutilitara (Persoana Juridica) pana in 12 tone.

Buna ziua, este al doilea an in care mi se pare ca platesc un impozit mare la o autoutilitara de 3,5 tone. Judet Neamt. Din calculatoarele de pe internet imi arata ca ar trebui sa platesc maxim 400Ron pe cand eu am platit 950 Ron. Imi puteti spune va rog daca se mai confrunta cineva cu aceiasi problema? Autoutilitara 2002 motor 2200cm diesel 3,5 tone inregistrata pe Firma. Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: deceeu , utilizator 16:45, 18 Februarie 2019
Din ce spuneti d-voastra acest autovehicul e incadrat de primarie la categoria autoturisme. De unde si impozitul de 950 lei/an.
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
Ioan Petru Butariu, Contabil
Multumesc, am rezolvat cu vorba buna

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit auto ion2013 ion2013 Ce impozit se ia la primarie pentru o masina TV produsa in Romania cu motor de Brasov categoria automobil mixt cu masa totala maxima autorizata 3350 kg cu ... (vezi toată discuția)
Este necesara cumpararea rovignetei pentru remorca cu masa maxima 750 kg? Daniela2010 Daniela2010 Bunaziua, am o intrebare: este necesara cumpararea rovignetei pentru remorca cu masa maxima 750 kg, daca aceasta este tractata de un autoturism mic (1400 kg) ... (vezi toată discuția)
Modul de calcul impozit anual autovehicul n1 autoutilitara cu masa totala maxima autorizata pana la 3,5 to stanley stanley Pentru stabilirea impozitului anual pentru acest autovehicul care in CI are mentiunea autoutilitara N1 cu masa totala maxima autorizata pana in 3,5 to ... (vezi toată discuția)