avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CCC al doilea copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CCC al doilea copil

Bună ziua,
Ce documente îmi trebuiesc pentru întocmirea dosarului pentru indemnizație pentru al doilea copil în condițiile în care eu mă aflu în CCC pentru primul copil.
Menționez că la data nașterii celui de al doilea copil, primul copil va avea 1 an și o lună.
Beneficiezi de aceleași drepturi că în cazul primului copil?
Va mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Ccc după cfp Mariafr Mariafr Bună ziua! După un concediu de creștere a copilului, urmat de o perioadă de câteva luni de concediu fără plată, mai beneficiez de concediu de ... (vezi toată discuția)
Concediu maternitate Adina Albina Adina Albina Bună seara, Momentan mă aflu în concediu de maternitate și am aflat că sunt însărcinată din nou. As dori sa știu dacă mai beneficiez de concediu ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere si ingrijire copil 1 an mistocar mistocar Mentionez ca in prezent sunt in concediu de crestere si ingrijire copil pana la 1 an. Din cate stiu urma sa primesc indemnizatie pana ce copilul implinea 11 ... (vezi toată discuția)