avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 892 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Cadastru

Bună seara ! Am următoarea problema: in anul 2001 am cumpărat un teren trei proprietari , astfel încât cei doi au avut cate două loturi separate, iar eu fiind în capăt l-am avut un singur lot. În anul 2005 cei doi proprietari au vândut cel de al doilea lot unei altei persoane.Mentionez ca acest teren se află în stânga terenului meu. Acum doresc să-mi fac intabularea si la măsurători sa constatat că Eu mă suprapun cu vecinul meu pe o porțiune. Din schițe se vede ca din anul 2001 să împărțit greșit conform măsurătorilor de atunci. Mentionez ca vecinul meu cand a cumpărat gardurile erau făcute. Acum dumnealui zice ca are 50 mp lipsa, teren ce sar află la primul proprietar unul din cei care ia vândut. Problema e ca vecinul respectiv are intabularea făcută. Cum pot sa-mi fac cadastru ? Mentionez ca eu ce am în acte am si in realitate. Aștept un sfat . Multumesc.

Alte discuții în legătură

Drum de servitute sau... escret76 escret76 Buna ziua! Am cumparat un teren pe care am ridicat o constructie cu aprobarea primariei, am intabulat-o, etc, iar ulterior cand am vrut sa bag gazele mi s-a ... (vezi toată discuția)
Suprapunere cadastrala virtuala danielascepchin danielascepchin Buna ziua! As dori lamuriri cu problema cu care ma confrunt acum. In noiembrie 2004 familia mea am cumparat in indiviziune cu o alta familie un teren de 900 ... (vezi toată discuția)
Suprapunere virtuala teren a vecinului cu costructie casa intabulata roccky roccky am cumparat un teren in ianuarie 2016. in acte 1000 m in realitate 870. am obtinut autorizatie de constructie, facut toata documentatia necesara, plan de ... (vezi toată discuția)