avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație concediu creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație concediu creștere copil

Bună seara!
Aș vrea dacă se poate să mă ajutați cu un răspuns la următoarea mea nelămurire :
Un viitor tătic a lucrat timp de 8 ani în Italia cu contract de muncă în felul următor : din 1 martie până în 30 noiembrie contract, din 1 decembrie până la final de februarie șomaj. (9 luni contract de muncă, 4 luni șomaj). La final de februarie (an curent) i se termină șomajul și se angajează la o firmă din România. Copilul urmează să se nască prin luna august.
Întrebarea mea e următoarea :
Poate beneficia de indemnizația de creștere copil cu cele aproximativ 5 luni lucrate in țară? Se compensează cele 7 luni de care mai are nevoie cu cei 8 ani de muncă din străinătate?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Brezovand , utilizator 10:40, 9 Februarie 2019
Poate beneficia de indemnizația de creștere copil cu cele aproximativ 5 luni lucrate in țară.
Mulțumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept indemnizatie cresterere copil carmenciu carmenciu Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: am contract de munca pana la 31.08.2010, sunt la master pana in 2011 deci nu pot intra in somaj, daca raman ... (vezi toată discuția)
Concediu pentru cresterea copilului cu semnul intrebarii? pup_me pup_me Buna,numele meu este Gabriela,eu sunt angajata din 02.04.2012 cu carte de munca si data aproximativa a nasterii copilului este 01.04.2013 , adica exact la 1 zi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copil gabyg gabyg Buna seara!Am si eu o mica nelamurire si sper sa ma ajutati:)...Urmeaza sa nasc zilele aceste.:dance3:Eu am fost plecata in Italia sa muncesc,intre timp am ... (vezi toată discuția)