avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate inscriere scoli postliceale in acelasi timp
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

inscriere scoli postliceale in acelasi timp

Buna seara,in vara m-am inscris la o scoala postliceala de stat printr-o cunostinta, apoi la sf lunii septembrie m-am inscris la o alta postliceală particulara pentru ca specializarea la care ma inscrisesem prima data nu era ok. Nu am avut timp sa retrag dosarul de la prima scoala , am frecventat cea de a doua școală, Sincer neavand timp am sperat sa ma exmatriculeze astazi am fost sunata de la scoala pe care am frecventat-o ca inca sunt la cealalta si ca am chiar si situatia pe semestrul 1 incheiata. Luni voi merge sa imi retrag dosarul de la prima scoala cat de "nasoala" poate deveni situatia? mulțumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa ma sfatuiesc in urmatoarea situatie: m-am ... cataado cataado Postliceala - taxe Buna ziua! As dori sa ma sfatuiesc in urmatoarea situatie: M-am inscris la o scoala postliceala cu gandul voi putea particpa si ... (vezi toată discuția)
Exmatriculare din cauza absențelor. ma pot întoarce la liceu? Simonel23 Simonel23 Buna ziua! In clasa a 11-a semestrul 2 Aprilie, nu m am mai dus la școala, am fost exmatriculata din cauza absențelor. Am drept de reîntoarcere. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - probleme cu taxa la o școală sanitară postliceală Nicoleta444 Nicoleta444 Domnule Avocat am o problema si as vrea sa apelez la d-voastra pentru a ma ajuta . Am fost eleva la Scoala Postliceala Sanitra fiind scoala privata iar taxa ... (vezi toată discuția)