Buna ziua! Am o hotarare de fond, atacabila cu apel in termen de 10 zile. Prin aceaata hot s a admis anularea exec silite, anularea tuturor actelor de execuate silita, etc, precum.si obligarea intimatei la plata chelt judiciare - am avut scutire pt taxa de timbru. Intrebarea este: in acest moment, pot face ceva pentru a nu mai avea poprire la locul de munca? Hot abia s a pronuntat, e pe portal, stiu ca dureaza sa vina si fizic si nu stiu daca vor face apel sau nu. As mai avea cateva luni de plata si ma gandesc daca se poate face ceva. Pentru intoarcerea exec silite si recup banilor va trebui sa fac alta cerere? Este tot prin acelasi executor? M am prezentat personal in proces si m au ajutat mult toate raspunsurile si documentatia facuta. Multumesc!
Multumesc!
Aveti idee cum se emite hotararea si cat dureaza pana intram in posesia ei? Hot s-a dat pe data de 7 februarie si inca nu am primit nimic, si ma gandesc ca cele 10 zilde de declarat apel vor curge abia cand executorul primeste incheierea originala. E posibil sa treaca si saptamani? in cazul acesta, se termina si plata datoriei, si avand in vedere ca ar putea face apel, clar se prelungeste cu luni bune pana a putea face cerere de reintoarcere a executarii.
sau e posibil sa o primeasca intai executorul, ca el trebuie sa faca apel, si daca nu face in cele 10 zile, se redacteaza hot finala?
Cele 10 zile curg de la comunicare. Termenul legal de redactare si comunicare este de 30 de zile, dar din experienta va spun ca poate sa dureze mai mult. Depinde si unde s-a judecat speta.
Dupa parerea mea, Judecatoria Sectorului 2 este extrem de lenta. Si nu pentru ca ar fi angajatii rauvoitori. Este foarte aglomerata. Unde mai puteti si eventuale proteste ale magistratilor, probabil ati tras un loz castigator de minim 45-60 de zile.