avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Permis suspendat de 2 ori in 6 luni pentru fapte ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Permis suspendat de 2 ori in 6 luni pentru fapte diferite

Buna ziua,
În august 2018 am avut permisul suspendat pentru o perioadă de 90 de zile pentru depășirea vitezei in localitate(+50 km/h). Am dat examenul de redobandire si dupa 30 de zile mi-a fost înapoiat permisul. Acum 2 zile mi-a fost reținut permisul pentru 30 de zile pentru neanuntarea unei tamponari fără victime în decurs de 24 ore. Intrebarea este: Se mai adaugă un spor de 30 de zile? Sau dupa 30 de zile pot sa merg sa solicit permisul inapoi(evident după alea 15 zile in care am dovada)?

Alte discuții în legătură

Redobandire permis exxelar exxelar Buna ziua, In urma cu un 1 an am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu vatamarea corporala a victimei (55 zile de ingrijiri medicale), in urma ... (vezi toată discuția)
Va salut cu respect! acum o luna am redobandit permisul de conducere ... Gabriel19712 Gabriel19712 Va salut cu respect! Acum o luna am redobandit permisul de conducere pe baza examenului de redobandire si reducerea suspendarii de la 90 la 30 de zile (fiindu ... (vezi toată discuția)
Depășire pe linie continuă marry_a marry_a Bună ziua. Ieri mi s-a reținut permisul de conducere pentru 30 de zile deoarece am depășit pe linie continuă o mașină marca MAN care transporta asfalt ... (vezi toată discuția)