avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distanta intre propietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distanta intre propietati

care este distanta legala intre gard imprejmuitor si balconul casei vecinilor/
Cel mai recent răspuns: Zhzh , utilizator 17:31, 10 Februarie 2019
Art. 612

Distanţa minimă în construcţii

Orice construcţii, lucrări sau plantaţii se pot face de către proprietarul fondului numai cu respectarea unei distanţe minime de 60 de cm faţă de linia de hotar, dacă nu se prevede altfel prin lege sau prin regulamentul de urbanism, astfel încât să nu se aducă atingere drepturilor proprietarului vecin. Orice derogare de la distanţa minimă se poate face prin acordul părţilor exprimat printr-un înscris autentic.


Detalii: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard in spatele casei! AlexandraAndreea1 AlexandraAndreea1 Bună ziua. Aş dori să vă adresez o întrebare: Este permisă construirea unui gard în spatele casei luând în considerare faptul că locuinţa este ... (vezi toată discuția)
Amplasarea unui panou publicitar. distanta legala alex2012 alex2012 va rog, daca poate cineva sa ma lamureasca la ce distanta de gardul vecinului pot amplasa un stalp pt panou publicitar, cu fundatie de beton? (vezi toată discuția)
Care este distanta minima ? probleme1 probleme1 Un coproprietar are doua magazii LIPITE pr hotarul . Adica EXACT pe gard , fara nici cea mai mica distanta . Va rog sa-mi spuneti : care este distanta minima ... (vezi toată discuția)