avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Completarea declaratiei unice de o intreprindere ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Completarea declaratiei unice de o intreprindere individuala

Care este declaratia care trebuie sa fie depusa de o intreprindere individuala pentru activitatea desfasurata in anul 2018, intrucat, am incercat completarea declaratiei unice, insa aceasta poate fi completata DOAR pe CNP si nu pe codul de identificare fiscala al intreprinderii individuale.
Ultima modificare: Duminică, 10 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: marlen_dud , utilizator 20:28, 10 Februarie 2019
Aceea este pe care o gasiti intrand pe contul personal de pe spatiul privat virtual. Cititi ordinul cu instructiunile de completare OpANAF nr. 49/2019.
Va redau un fragment din el: A. Date de identificare a contribuabilului
1. În caseta „Cod de identificare fiscală“ se completează codul numeric personal al contribuabilului sau numărul de identificare fiscală, atribuit de către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, cu ocazia înregistrării fiscale, după caz.
Ok..dar, asa cum am menționat și în intrebare, daca vreau sa introduc codul de identificare fiscală al II, programul ma atenționează că acel cod trebuie sa conțină...13 cifre, deci, doar..CNP ul...
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa de asigurari salariat Ilie88 Ilie88 Buna ziua, Am si eu o intrebare: o societate din Bucuresti angajeaza o persoana din Buzau, la casa de asigurari a acestui salariat in d112 ce se trece ... (vezi toată discuția)
Asigurat sanatate in declaratia 112 mmanuela mmanuela Un salariat are concediu medical toata luna in continuare. In declaratia 112 ANEXA 2 in sectiunea date de identificare a asiguratului in caseta ... (vezi toată discuția)
D301 cu cif pentru aic seli seli Va rog sa imi spuneti cum procedez in situatia in care am o societate cu un cif pentru operatiuni interne si un cif pentru AIC, LIC . Am sa inregistrez AIC la ... (vezi toată discuția)