avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Cumparare auto pe firma din Germania
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Cumparare auto pe firma din Germania

Cum trebuie sa incadrez in declaratia 300 (sunt SRL platitor de TVA) o achizitie auto din Germania(firma de vanzare masini uzate platitoare de tva) Masina apare pe fa cu valoare 10300 si o garantie de 1950 - garantia ne-a returnat-o la o saptamana in cont. Eu am incadrat-o asa: In D300 la rd 5.1 respectiv 18.1 iar in 390 ca achizitie. Nota de tva am facut-o 4426=4427. Este corect. Multumesc
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: eda_68 , utilizator 13:55, 12 Februarie 2019
Da.
Multumesc. O zi frumoasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie autoturism ue popgrigore1989 popgrigore1989 Buna ziua, O societate comerciala care este inscrisa in ROI, achizitioneaza un autoturism second hand din Olanda, factura este emisa fara TVA, spuneti-mi ce ... (vezi toată discuția)
Achizitii intracomunitare CRISTINArares CRISTINArares buna ziua. am achizitionat un autoturism din Germania in valoare de 3000 euro (12930 lei). Achizitia s-a facut pe societate inregistrata in Romania. imi ... (vezi toată discuția)
Achizitii comunitare sanducatanas sanducatanas Am cumparat la S.R.L.o autoutilitara din Germania. Furnizorul este inscris ca platitor de TVA.De asemenea si eu.Cum fac inregistrarea? Trebuie sa transmit si ... (vezi toată discuția)