avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis pentru alcool, redobândire
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis pentru alcool, redobândire

Buna seara astăzi mi sa suspendat permisul pe 90 de zile pentru alcool este prima suspendare in cit timp pot merge pentru a face testarea?
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Testarea pentru verficarea cunostintelor trebuie facuta in interiorul perioadei de suspendare, in caz contrar perioada de suspendare se va prelungi.
Buna seara aseară la 4 dimineața mă prins am băut 3 beri iar când am suflat în acel echilibrat mi-a ieșit alcoolul 0.76 nu înțeleg de ce mi-a ieșit așa mult și la probele de sânge ....mi-a făcut dosar penal ...ce se poate întâmpla mai departe ...pot rămâne fără permis de conducere ......nici o lună nu am de când l-am luat sunt începătoare ..nu știu ce a fost în capul meu sa mă sui 2 străzi sa merg după ce am băut 2 beri ...ce se întâmplă poate sa mă ajute să-mi zică cineva .....mâine trebuie să mă.duc la Udriste sa predau permisul a zis că este suspendat
Ultima modificare: Marți, 27 Octombrie 2020
Lauryan, utilizator
Alcoolemie mare in aerul expirat, sa va asteptati in sange sa iasa undeva la dublul acestei valori, posibil si mai mare.
Vi s-a intocmit dosar penal si se vor face cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii prev. si ped. de art. 336 alin. 1 c.p.
Cat dureaza cercetarile veti avea dreptul de conducere suspendat. Daca veti fi trimisa in judecata si condamnata, permisul se anuleaza. Angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna cu el strategia apararii.
Și cum fac sa fiu sa nu mă trimită în judecată sau să mă condamne cum sa fac sa nu pierd permisul să nu fiu nevoita sa ast sau sa dau din nou ce as putea sa fac va rog sa îmi spuneți eu am fost azi la Udriste mi-a zis să ast până la.solutionarea dosarului au spus că durează ...eu sunt in prima luna de când l-am luat nu vreau să îl pierd vs rog să mă îndrumați mulțumesc
V-am spus in finalul mesajulului ce trebuie sa faceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcool la volan cristy46 cristy46 Buna Ziua va rog f mult daca imi puteti da un raspuns.In noiembrie 2016 am fost oprit de politia de frontiera pe teritoriul portului cta eram baut si au fost ... (vezi toată discuția)
Dosar penal la prima abatere pentru alcolemie Valentina Livia Valentina Livia Bună ziua, va rog frumos dacă mă puteți ajuta, soțul meu a plecat cu mașina băut (doar bere dar cantitate mai mare) a fost oprit de organul poliției ... (vezi toată discuția)
Pe ce perioada voi avea permisul suspendat Vionelv Vionelv Am baut seara ,iar a doua zi la 10 am plecat cu masina ,am mers sa bag combustibil si iesind din peco ma oprit politia,unde a rezultat ca aveam o alcolemie de ... (vezi toată discuția)