avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita dupa 4 ani
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita dupa 4 ani

Daca firma de recuperare nu au actele mele actualizate la zi mai pot face procedura de proprire si executare silita?
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 08:19, 11 Februarie 2019
Vedeți că poate s-a prescris.
Faceti rost de acte si mergeți la avocat.
Le poate obtine si avocatul dar va fi un cost mai ridicat.
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Bineinteles. CNP-ul si numele sunt aceleasi. Daca sunt cu adevarat diligenti, depun o cerere la Evidenta Populatiei si afla unde aveti domiciliul actual. Daca nu veti achita, la un moment dat vor solicita executarea silita.

Daca au trecut mai bine de 4 ani, intr-adevar exista sansa ca dreptul lor de recuperare a creantei sa se fi prescris.
Ultima modificare: Luni, 11 Februarie 2019
Company Advising, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita rodica stan rodica stan Buna ziua , am de recuperat cheltuieli judecata, am nume, CNP, adresa actuala , firma de la registrul comertului pe numele lui dar executorul nu i-a facut ... (vezi toată discuția)
Este bun modelul de contestație? Maria19931 Maria19931 Mă puteți ajuta cu un răspuns , daca este buna formularea contestațieI și dacă as avea o șansă de câștig? Dacă îmi puteți oferi un sfat va ... (vezi toată discuția)
Datorie recuperatori yonutz113 yonutz113 buna ziua! in urma cu cativa ani (prin 2008) am facut un imprumut la banca, iar la putin timp dupa aceea am facut si un card de credit cu limita de sold ... (vezi toată discuția)