avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Prestari Servicii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Prestari Servicii

Exista vreun tip de contract/intelegere/acord din pct de vedere legal intre o societate comerciala si o persoana fizica neautorizata pentru prestari servicii pe o perioada determinata? Din cate am inteles s-au scos conventiile civile. Totodata, cum sta treaba tot la cap prestari servicii intre o societate straina si una din Romania. Multumesc

Alte discuții în legătură

Contract de colaborare Limiteaza Lg. 300/2004 sfera de aplicare a conventiilor civile de prestari servicii numai la persoanele fizice autorizate (PFA) sau se pot incheia si cu ... (vezi toată discuția)
Persoane fizice neautorizate ion g ion g poate sa-mi spuna cineva ,va rog,daca o societate poate colabora cu o persoana fizica neautorizata in baza unei conventii civile de prestari servicii? ... (vezi toată discuția)
Tip de contract sau conventie civila cu persoane straine Dana Muresan Dana Muresan As dori sa stiu care este regimul juridic in materie de contrcate in momentul in care eu ca si societate/entitate doresc sa inchei un contract de prestari ... (vezi toată discuția)