Buna ziua, doresc sa montez (fara firma autorizata) o camera de supraveghere a curtii mele + o camera care sa fie indreptata spre masina parcata in fata curtii mele, avand in vedere unghiul mare de deschidere prinde si strada (domeniul public) si o parte din curtea vecinilor. Am nevoie de autorizatie? Daca da, de unde? Am nevoie de acordul vecinilor? Daca da, sa fie un act autentificat la notar sau doar verbal? In caz de vreo infractiune pot folosi materialul ca proba?. Mentionez ca totul este doar pt a-mi proteja bunurile si nu pt a fi folosit in alte scopuri. Multumesc anticipat!
Este necesar sa parcurgeti procedura legala de instalare prin operator economic acreditat
Este necesar ca sistemul de supraveghere sa fie astfel instalat incat sa nu preia,inregistra imagini din proprietati invecinate
Este necesar de acord individual asumat de catre vecini
Constituie proba in contextul legii,numai inregistrarea obtinuta in urma dispozitiei autoritatilor in domeniu
In caz de necesitate dv puteti prezenta dovada care urmeaza sa fie sau nuapreciata,incadrata si valorificata de catre autoritati