avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizare cod caen principal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizare cod caen principal

Buna ziua,

Codul CAEN aferent activitatii principale de activitate din certificatul de inregistrare fiscala, mai trebuie autorizat?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: DRAGANLAW , utilizator 19:38, 12 Februarie 2019
Depinde de activitate, exista activitati reglementate pt care aveti nevoie de autorizatii de functionare din partea mai multor autoritati.
este vorba despre codul 4791 - Comerţul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet
multumesc

Demos a scris:

Depinde de activitate, exista activitati reglementate pt care aveti nevoie de autorizatii de functionare din partea mai multor autoritati.

La ORC pe declaratia tip

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Modificare cod caen Yoghi Yoghi Buna ziua. Anul trecut am infiintat o societate cu activitate principala: Agentii imobiliare, cod CAEN 6831. In statut s-au trecut toate codurile CAEN ... (vezi toată discuția)
Comert online Motorola Motorola O societate comerciala de productie cu cod CAEN 2931,(a mea) poate vinde online (cu amanuntul si engros, la persoane fizice si juridice) produsele sale atasand ... (vezi toată discuția)