avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Comert online
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Comert online

O societate comerciala de productie cu cod CAEN 2931,(a mea) poate vinde online (cu amanuntul si engros, la persoane fizice si juridice) produsele sale atasand la site si o rubrica de vanzari online? Trebuie adaugat un cod CAEN nou la ORC din cate stiu. Altceva mai trebuie in afara de lucrul cu site-ul?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
Motorola, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 21:22, 17 Februarie 2010
Trebuie sa te autorizezi printr-o Declaratie model 3, cu activitatea care are codul 4791-Comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen 2931 Motorola Motorola O societate comerciala de productie cu cod CAEN 2931,( a mea) poate vinde online (cu amanuntul si engros, la persoane fizice si juridice) produsele sale ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)
Comert online Motorola Motorola O societate comerciala de productie cu cod CAEN 2931, poate vinde online (cu amanuntul si engros, la persoane fizice si juridice) produsele sale atasand la ... (vezi toată discuția)