avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN 2931
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN 2931

O societate comerciala de productie cu cod CAEN 2931,( a mea) poate vinde online (cu amanuntul si engros, la persoane fizice si juridice) produsele sale atasand la site si o rubrica de vanzari online? Trebuie adaugat un cod CAEN nou la ORC din cate stiu. Altceva mai trebuie in afara de lucrul cu site-ul?
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 17 Februarie 2010
Motorola, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihail Cazacioc , Consilier juridic 21:24, 17 Februarie 2010
Ti-am raspuns. Iti trebuie cod 4791

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comert online Motorola Motorola O societate comerciala de productie cu cod CAEN 2931,(a mea) poate vinde online (cu amanuntul si engros, la persoane fizice si juridice) produsele sale atasand ... (vezi toată discuția)
Comert online Motorola Motorola O societate comerciala de productie cu cod CAEN 2931, poate vinde online (cu amanuntul si engros, la persoane fizice si juridice) produsele sale atasand la ... (vezi toată discuția)
Ce pot vinde cu codul caen 4791? bran-andrei-dumitru bran-andrei-dumitru Ce pot vinde cu codul CAEN 4791, mai trebuie adaucate alte coduri CAEN pentru a vinde prin intermediul internetului tot ce cuprinde produse alimentare si ... (vezi toată discuția)