avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Depunere dosar pentru CCC
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Depunere dosar pentru CCC

Buna ziua , am si eu o nelamurire in privinta acordarii concediului de crestere a copilului !
Am decis sa beneficiez eu de CCC deoarece sotia mea nu a mai muncit in perioada sarcinii , am facut tot dosarul pentru CCC, mai putin actele de la munca pentru finalizarea dosarului , ma tot amana de la o zi la alta , de la o saptamana la alta ! Ma apropii de expirarea termenului pentru depunerea dosarului si ei ma tot amana ! Nu este normal din punctul meu de vedere , ce pot sa fac ? Din cauza lor nu o sa depun dosarul in termen! Va multumesc
Ultima modificare: Luni, 18 Februarie 2019
ana-cer, moderator

Alte discuții în legătură

Concediu crestere copil tatal GabrielStefan84 GabrielStefan84 Buna ziua Sotia nascut in februarie 2014, urmand ca la sfarsitul lunii aprilie (mai exact 27 aprilie sa incheie concediul de maternitate). Incepand cu 28 ... (vezi toată discuția)
Ccc tata onushkamaya onushkamaya Buna ziua, urmeaza sa nasc in luna ianuarie si stiu ca mamele pot beneficia de concediu de materniate (cel prenatal - 63 zile, cel postnatal la fel) Daca eu ... (vezi toată discuția)
La cat timp se depune dosarul pentru indemnizatie crestere copil? CristinaToba CristinaToba Sunt insarcinata in 36 de saptamani, intru in concediu prenatal pe data de 1 decembrie, iar data probabila a nasterii este 25 decembrie. Avand in vedere ca am ... (vezi toată discuția)