avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rog raspuns urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rog raspuns urgent

Am.un proces civil pe numele meu...am publicat cateva poze din domiciliul unei colege in care existau cateva materiale personalizate de la unitatea la care lucram impreuna pt a dovedi ca le- a furat...Acum sunt acuzata ca am incalcat drrpturile ei...ce as putea sa fac??
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:17, 12 Februarie 2019
Alegeți un avocat, prezentați-i exhaustiv situația de fapt pentru a vă formula întâmpinare, construind redutele de apărare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces civil - atingerea imaginii jhonnylaslo jhonnylaslo Salut. Am un proces civil cu o persoana juridica in legatura cu un video din mendiul online. In acel video fac niste acuzatii fara sa dau nume dar in titlul ... (vezi toată discuția)
Bună.. am primit pe data de 4 noiembrie acasă la părinții ... CatalinMuscan CatalinMuscan Bună.. Am primit pe data de 4 noiembrie acasă la părinții mei o foaie (comunicare adresa/obiectul dosarului :divorț) dacă nu ma prezint în 25 de zile, ... (vezi toată discuția)
Complicitate la furt mojo mojo buna ziua am si eu o intrebare eu sunt implicat intrun proces penal alaturi de alte 42 de persoane dintre care 21 sunt in stare de arest, eu sunt acuzat de ... (vezi toată discuția)