Buna am o intrebare,despre un caz al mamei mele din 25 aprilie 2016 pana in ziua de azi trage din salar cam 900 de lei ,si am scos de la banca acte din care imi arata salarul pe care il am lunar si cat trage,de cateva zile a venit plic cum ca am aceeasi suma de platit,cum e posibil asa ceva mi-ati putea raspunde ??
Da e foarte ciudat in luna Decembrie am intrebat la Banca Raifaisen Bank si mi sa spus ca am suma de 70 de mil de achitat ,si in ianuarie am sunat la numarul executorului si mia spus ca mai am 200de mil.de achitat si ca am prins un discount si daca platesc 120 de mil ma achit de tot,cum se poate asa,dupa contestatie daca ramane aseeas suma de achitat ce as putea sa fac ,as putea deschide proces pentru ca de aproape 3ani de zile platesc
Pai eu va sfatuiesc sa verificati ce suma aveti efectiv de platit, puteti solicita executorului judecatoresc sa va permita studierea dosarului de executare in caz ca nu cunoasteti suma exacta si sa vedeti cat ati achitat din aceasta suma.
Contestatie la executare se depune impotriva unui act al executorului judecatoresc sau in cazul popririi impotriva modalitatii de executare (o suma mai mare), si se depune in termen de 15 zile de la comunicarea acestuia.