avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ar trebui să revin la serviciu în martie, dar sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ar trebui să revin la serviciu în martie, dar sunt însărcinată din nou iar la sediul firmei la care am lucrat nu se mai află nimeni. Ce trebuie să fac în asta, în care nu mai dau de angajator?

Buna ziua! Ma aflu in concediu de crestere copil pana pe 23 martie 2019 firma la care am lucrat si-a suspendat activitatea nu imi mai raspunde la telefon iar la sediu nu se mai afla nimeni. Eu urma sa ma reintorc la serviciu fiind insarcinata si urmand sa nasc in iunie 2019. Care sunt procedurile care trebuiesc facute de mine in conditiile in care nu dau de angajator raman suspendata beneficiez de medicale de maternitate(prenatal si posnatal?? Imi deconteaza cineva medicalele? Beneficiez de indemnizatie dupa nastere?

Alte discuții în legătură

Ce il obliga legea pe angajator daca sunt insarcinata? oana_caty oana_caty Buna ziua! Ma aflu in concediu de crestere copil pana in martie 2019 si am anuntat angajatorul ca sunt insarcinata si urmeaza sa nasc in iunie 2019 dar mi-a ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie pt ccc2 + realizare venituri concediu medical/prenatal ??? english_teacher english_teacher Buna ziua, Sunt in CCC pana pe data de 24 martie 2016 adica pana la implinirea varstei copilului de 1an si 11 luni.Sunt insarcinata din nou urmand sa nasc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie - concediu crestere copil GeorgianaGeorgiana2019 GeorgianaGeorgiana2019 Buna ziua! Va rog mult daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Din data de 5.02.2018-5.05.2018 (90 zile) am fost in concediu medical (sarcina cu risc). Din data ... (vezi toată discuția)