avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1158 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Provizioane constituite pentru garantie de buna ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Provizioane constituite pentru garantie de buna executie

As vrea sa intreb cum sa procedez intr-o situatie pe care nu am mai intalnit-o pana acum:In anul 2016 am constituit privizioane ptr o garantie de buna executie ,atunci eram platitor de impozit pe profit si suma fiind inreg 681=1512 banuiesc ca s-a scazut din valoarea impozitului pe profit.Din 2018 sunt micro cu 1% si acum trebuie sa repun provizionul 1512=7812 .Intrebarea mea este daca impozitul este corect aplicat cu 1%? Multumesc din suflet si astept comentariile .
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cheltuieli reparatii in perioada de garantie tincuta30 tincuta30 O firma de constructii executa diverse lucrari pentru care acorda garantie de buna executie: 1 - 2 ani de la data procesului verbal de receptie. Garantia se ... (vezi toată discuția)
Provizioane clienti incerti sonia2 sonia2 Buna seara si multumesc ca existati. Deoarece nu am mai avut asemenea cazuri,va rog sa imi spuneti daca procedez corect in urmatoarele doua ... (vezi toată discuția)
Impozitare ca venit a facturi de marfa ramase la masa credala Florin111 Florin111 Buna ziua , Firma X s-a inscris la masa credala a societatii Y in anul 2009  cu facturi de marfa totalizand 94 378,18 lei +TVA .In 2016 s-a pronuntat ... (vezi toată discuția)