avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASS

Buna ziua!Asi vrea sa va informezi, ce trebuie sa fac daca s-a expirat cardul asigurări de sănătate?Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:05, 12 Februarie 2019
Buna ziua,
Adresati-va la casa de asigurari de sanatate de care apartineti pentru eliberarea altui card.
Comunicat - Durata de valabilitate a cardului național de sănătate se prelungește la 7 ani
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare Modicolo Modicolo Valabilitatea cardului de sanatate,s-a prelungit?Dacă e așa,as vrea sa știu cu cât? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Card sanatate dupa angajare trz trz M-am angajat de curand si as vrea sa stiu cum pot intra in posesia cardului de sanatate, cat timp dureaza si cum se procedeaza? Am incercat sa sun la CASMB ... (vezi toată discuția)
Card sanatate!! si cardurile expirate cand vor fii inlocuite, ... personalRU personalRU Card sanatate!! Si cardurile expirate cand vor fii inlocuite, sau cat timp vor mai fii valabile???? Multumesc! (vezi toată discuția)