avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Sunt in sistem pt furt?
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Sunt in sistem pt furt?

Vreau sa stiu daca sunt in sistem pt un furt de acum câțiva ani
Cel mai recent răspuns: Mădălina buhai , utilizator 12:18, 13 Februarie 2019
Ati fost condamnata? Trebuie sa dati detalii
Nu eu un prieten si a facut câteva zile si la dat drumul ca a fost prima abatere si vroiam sa stiu daca mai e in sistem sau daca mai poate sa meargă in olanda fără nici o problemă
Nu se intelege ce inseamna ca a facut cateva zile. Arest preventiv, detentie?
In fine, sa mearga sa isi scoata un cazier si sa vada ce scrie, daca a fost acum cativa ani.
Sau la politie/parchet sa se intereseze de dosarul respectiv.
A fost arest preventiv 2 zile si ia dat drumul , ca suspect de furt.poate sa mearga inapoi in olanda , sau o sa aiva probleme??
Unde a fost arestat preventiv? In Romania sau Olanda?

Alte discuții în legătură

Arestare preventiva - codul penal olandez LorenaP LorenaP Buna seara. Am o intrebare. Un amic de-al meu a fost prins in Olanda la furat dintr-o casa. Acesta era in masina impreuna cu inca 3 baieti, fugeau de la locul ... (vezi toată discuția)
Bună ziua as avea și eu o întrebare și dacă poate sa mi ... Utilizator1619 Utilizator1619 Bună ziua as avea și eu o întrebare și dacă poate sa mi se raspuna și mie as fi recunoscător.Am muncit în Olanda la un depozit pe aeroport și am furat ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu adus unei firme CretuSorin CretuSorin Buna Ziua, Imi cer scuze poate nu am incadrat mesajul meu acolo unde trebuie. Apelez la dvs. pentru ca sunt foarte disperat si nu stiu la ce sa ma ... (vezi toată discuția)