an luna ianuarie 2009 din curtea casei mele nelocuita s-a furat un buldoexcavator jcb 3cx. buldoexcavator care era la interventie la dezapezire ampreuna cu o autobasculanta loc unde era depzitat si materialul antideapant . el era cumparat an leasing de unsprezece luni. asigurarea oligatorie si casco erau la unita . am anuntat politia au facut cercetari ,au luat amprente ,urme... am predat ambele chei ,certificatu de imatriculare la unita .dupa trei luni mi-a venit raspuns....nu se poate solutiona favorabil pentru ca utilajul nu a fost sustras prin efractie.
deoarece nu mai am cu ce lucra nu am mai avut bani sa platesc ratele mi-au tot venit rate penalizari.....iam dat an judecata nu stiu cum o sa se termine sunt disperat ....datimi un sfat cum sa fac.....
Scuzati-ma...poate nu am inteles eu bine exprimarea! Cum adica nu a fost furat prin efractie? Si cum s-a putut stabili in ce mod a fost furat utilajul daca nu a putut fi recuperat si nu s-a putut determina in ce mod a fost furat????!!!!B-)
Solicitati (in scris) Politiei, un raspuns privind stadiul cercetarilor, concluzia preliminara privind evenimentul (incadrarea,autori,probe, etc).
Societatii de lesing, comunicatii numarul de dosar de dauna, pentru a recupera valoarea utilajelor de la asigurator.
Pe cine ati dat in judecata si cu ce probe ati sustinut cererea?