avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... utilaj furat
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

utilaj furat

an luna ianuarie 2009 din curtea casei mele nelocuita s-a furat un buldoexcavator jcb 3cx. buldoexcavator care era la interventie la dezapezire ampreuna cu o autobasculanta loc unde era depzitat si materialul antideapant . el era cumparat an leasing de unsprezece luni. asigurarea oligatorie si casco erau la unita . am anuntat politia au facut cercetari ,au luat amprente ,urme... am predat ambele chei ,certificatu de imatriculare la unita .dupa trei luni mi-a venit raspuns....nu se poate solutiona favorabil pentru ca utilajul nu a fost sustras prin efractie.
deoarece nu mai am cu ce lucra nu am mai avut bani sa platesc ratele mi-au tot venit rate penalizari.....iam dat an judecata nu stiu cum o sa se termine sunt disperat ....datimi un sfat cum sa fac.....
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:57, 22 Noiembrie 2009
Scuzati-ma...poate nu am inteles eu bine exprimarea! Cum adica nu a fost furat prin efractie? Si cum s-a putut stabili in ce mod a fost furat utilajul daca nu a putut fi recuperat si nu s-a putut determina in ce mod a fost furat????!!!!B-)
Utilajul fiind in leasing avea asigurare in mod sigur.Solicitati de la politie date despre solutionarea dosarului...
acesta a fost raspunsul pe care mi la dat firma de asigurari doua randuri asi bat joc de mine
Solicitati (in scris) Politiei, un raspuns privind stadiul cercetarilor, concluzia preliminara privind evenimentul (incadrarea,autori,probe, etc).
Societatii de lesing, comunicatii numarul de dosar de dauna, pentru a recupera valoarea utilajelor de la asigurator.
Pe cine ati dat in judecata si cu ce probe ati sustinut cererea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare casco pentru furt auto andreimar andreimar Ma numesc Marinoiu Andrei,sunt din Ploiesti si am urmatoarea problema: intr-o noapte, in timp ce eu si membrii familiei mele dormeam la etajul unui imobil ... (vezi toată discuția)
Despagubire casco criss_media73 criss_media73 am o masina in lesing cu care am avut un accident si masina a fost declarata dauna totala . cu ce bani m-as mai alege eu in conditiile in care mai aveam de ... (vezi toată discuția)
Am cumparat o masina furata dorutu24 dorutu24 buna seara anul trecut cam pe vreme aceasta am cumparat o masina (renault megane 2)pe care am vazut intr un anunt pe autovit.ro...si am plecast dupa ea in ... (vezi toată discuția)