avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sentinta publicata online
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sentinta publicata online

Buna seara!
Va rog sa ma ajutati si sa imi suneti cum trebuie sa procedez sa nu mai apara pe internet sentinta data de tribunal, mai ales ca este vorba de un minor si anume data de nastere, numele si prenumele copilului.Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Diana2017 , utilizator 08:38, 13 Februarie 2019
Buna seara,
De ce nu ati solicitat in instanta aceste lucruri?
Acum e prea tarziu.
Nu am stiut ca trebuie sa solicit eu sa nu apara pe internet datele copilului. Nu am crezut ca se vor publica datele copilului cu nume prenume data de nastere, am crezut ca au caracter confidential.
Multumesc frumos!
Faceti o cerere catre presedintele instantei invocand protectia datelor cu caracter personal al minorului avand obligatia sa ii puna numai initialele numelui...
Din cate stiu pentru a putea fi postate public trebuie un acord de consintamant paternal.....
E posibil sa gresesc si pot fi corectat...!!!
Ultima modificare: Marți, 12 Februarie 2019
DenisRif, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va multumesc frumos, pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mai exista numele la primarie - nu imi pot face certificat sau c.i. elmauss elmauss Am o ruda apropiata cu urmatoarea problema: in \'80 cand sa nascut ia fost dat prenumele \"Florinel\" si i sa eliberat certificat de nastere cu prenumele ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui dupa divort mariosat mariosat in 2002 am divortat ,cu hotarire prin hotarire irevocabila si cu consimtamintul ambelor parti de ami pastra numele sotulAcum as dori sa renunt la numele ... (vezi toată discuția)
Schimbarea numelui MihaelaJ MihaelaJ In primul rand imi cer scuze ca nu am postat unde trebuia dar sincer nu stiu unde. Problema este ca imi doresc sa schimb numele de familie fara a ma casatori. ... (vezi toată discuția)