avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Domiciliu pensionar / casa pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Domiciliu pensionar / casa pensii

Sunt pensionara si am dosarul de pensie la Casa de Pensii sector 6 Bucuresti unde am locuit pana acum 1 an. M-am mutat cu domiciliul in jud. Ilfov si mi-am facut CI cu adresa noului domiciliu. Este legal sa am dosarul de pensie in localitatea diferita de cea de domiciliu ?
Trebuie sa mut dosarul de pensie la casa de pensii de la domiciliul actual , sau doar sa anunt casa de pensii unde este dosarul ca mi-am schimbat domiciliul. Precizez ca am pensia pe card , nu o primesc prin posta.

Multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 13 Februarie 2019
CeciliaW, utilizator

Alte discuții în legătură

Cum transfer dosarul de somaj? adriana57 adriana57 M-am mutat din Bucuresti in Constanta. Dosarul de somaj l-am facut la Bucuresti. Cum transfer dosarul? Ma duc la Bucuresti(sector 3) si acolo fac cerere? Cu ... (vezi toată discuția)
Transfer pensie dintr-un oras in altul marinaalexandrescu marinaalexandrescu Buna seara, am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv. asta iarna am luat bunica din Bucuresti si am adus-o la mine (in alt oras), pana acum am avut ... (vezi toată discuția)
Mutarea dosarului de pensie in alt judet razvan1277 razvan1277 Am locuit cu chirie in bucuresti,m-am imbolnavit si am iesit la pensie pe caz de boala.Acum locuiesc in Curtea de Arges(unde am si domiciliu) si doresc sa-mi ... (vezi toată discuția)