avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... mutarea dosarului de pensie in alt judet
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

mutarea dosarului de pensie in alt judet

Am locuit cu chirie in bucuresti,m-am imbolnavit si am iesit la pensie pe caz de boala.Acum locuiesc in Curtea de Arges(unde am si domiciliu) si doresc sa-mi mut dosarul de pensie pt a putea face comisia in Curtea de Arges.Va rog sa-mi spuneti si mie care este procedeul si cat dureaza mutarea.mentionez ca eu nu mai am viza in bucuresti si comisia este peste 2 luni(mai).va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MANUELA CHIOREAN , Consultant resurse umane 14:46, 2 Martie 2010
Dosarul dvs. de pensie a fost înregistrat la casa de pensii de care aparţineaţi conform domiciliului dvs. legal - stabil, reşedinţă, flotant - la momentul respectiv.
Dacă ulterior v-aţi schimbat domiciliul, va trebui să solicitaţi casei de pensii în evidenţa căreia se află dosarul dvs. , cu actele doveditoare - buletin sau carte de identitate cu noul domiciliu înregistrat - să vă fie transmis dosarul de pensie la casa teritorială de pensii de care aparţineţi acum. Operaţiunea se va face între cele două instituţii implicate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza flotant / mutatie valentinnn valentinnn Buna ziua, Se da urmatoarea speta: Domiciliu pe C.I.intr-un oras. Odata cu schimbarea locului de munca, te muti intr-un alt oras la un prieten, fara ... (vezi toată discuția)
Este viza de flotant necesara pentru schimbarea de domiciliu in acelasi oras ? bogdan_Asdasd bogdan_Asdasd Buna ziua, Am fost in urma cu cateva zile la politie pentru a depune plangere pentru distrugere unui vecin, mi-a aruncat sticle de alcool pe masina, de pe ... (vezi toată discuția)
Se muta dosarul de pwnsie daca fac viza de resedinta la parinti in alt judet ? florin19801980 florin19801980 Stau in bucuresti buletin adresa in bucuresti apartament si vreau sa fac viza de flotant de resedinta in ilfov la parinti sunt pensionat definitiv intrebarea ... (vezi toată discuția)