Domiciliu pe C.I.intr-un oras.
Odata cu schimbarea locului de munca, te muti intr-un alt oras la un prieten, fara chirie ori vreun alt act.
4-5 zile pe saptamana locuiesti in acest nou oras.
2-3 zile pe saptamana locuiesti la adresa de domiciliu (din C.I.)
Ce forme legale ar trebui facute?
Esti pasibil de amenda in caz ca nu ai aceste forme?
Domiciliul este locuinta principala, iar resedinta este locuinta secundara. Daca locuiti mai mult de 15 zile la o adresa se poate solicita o viza de resedinta de la 1 luna la 1 an. Sunt de parere sa va solicitati o resedinta pe 1 an pentru a sta cu forme legale in ambele parti. Doar ca aveti nevoie de acordul proprietarului locuintei. Daca sesizeaza cineva sunteti pasibil de amenda.
Am reusit sa-mi construiesc o casa la periferia orasului , adresa din C.I este in oras pe apartamentul mamei, iar eu stau mai mult la curte.
Acum m-a rugat o ruda sa-i fac o viza de flotant la adresa unde am construit casa deoarece munceste in oras si are nevoie de acea viza de flotant pentru scoala de soferi (sa nu mearga in localitatea de unde este ea.)
Pot sa-i fac viza de flotant pe adresa casei daca adresa mea din buletin este in oras ?
Flotant
suciu_diana
Buna seara,
daca in apartamentul proprietate personala las sa stea o[b] ruda de gradul 1[/b] - sora mea si familia acesteia ( sot+copil), ei avand in ... (vezi toată discuția)