avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1159 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire
Discuție deschisă în Executare silită

poprire

Buna ziua,
Asi vrea sa stiu daca dupa ce sa obtinut o validare poprire iar debitorul nu are nici o valoare mobila iar tertul poprit este in procedura de insolventa ce mai trebuie facut pentru a obtine un titlu de executare silita european pentru un imobil.
Cel mai recent răspuns: ContSters112624 , utilizator 01:08, 20 Noiembrie 2009
Ar trebui sa luati legayura cu un executor judecatoresc intrucit este vorn=ba de o executara suislita imobiliaara
Din cate inteleg exista un imobil intr-o tara din uniunea europeana care ar putea fi executat, insa nu rezulta al cui este (al debitorului sau al tertului poprit).
Poate ar trebui sa ne dati mai multe detalii.
Imobilul apartine administratorului tertului porit iar administratorul este debitorul ca si persoana fizica
Ultima modificare: Vineri, 20 Noiembrie 2009
ContSters112624, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ContSters112624 ContSters112624 Asi vrea sa stiu ca atunci cand se face o exectare silita si cer o poprire trebuie sa cer si executarea silita imobiliara? Daca cer executarea silita ... (vezi toată discuția)
Infiintarea popririi Alina Alina Alina Alina Buna ziua As vrea sa va prezint urmatoarea speta si daca se poate sa-mi dati unsfat Avem un debitor impotriva caruia am obtinut un titlul executoriu si l-am ... (vezi toată discuția)
Obligatie poprire LIVIU NISTEA LIVIU NISTEA Pe adeverinta unui salariat pentru obtinerea unui credit de la o banca, firma a taiat acel paragraf care prevedea angajamentul firmei de a retine bani din ... (vezi toată discuția)