avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent insertie

Bună ziua. M-am întors în câmpul muncii anul trecut în luna iunie la un job nou după concediu crestere copil și beneficiez de stimulent insertie. Acum urmează sa îmi dau demisia, pentru ca angajatorul nu ma mai poate plăti. Întrebarea mea este mai beneficiez de acel stimulent de insertie dacă nu mai realizez venituri impozabile? Sau în cât timp se suspenda dreptul de a primi stimulent după ce închei socotelile la locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:49, 14 Februarie 2019
Nu veti mai beneficia de stimulentul de insertie dacă nu mai realizati venituri impozabile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulentul de insertie thconi thconi Din iunie 2012 beneficiez de stimulentul de insertie 500 ron datorita faptului ca m-am intors in campul muncii asa cum prevede legea. Ceea ce nu stiu este ce ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie  sunt in concediu ingrijire copil, optiunea un an. as vrea sa cer concediu fara plata in continuare de la angajator si in acelasi timp sa inchei un contract ... (vezi toată discuția)
Acordare indemnizație la al doilea copil mihaelacoca mihaelacoca Buna seara am un copil de 2 ani jumate ...Anul trecut m-am reîntors la serviciu in luna iunie pentru a beneficia de stimulentul de inserție..In septembrie ... (vezi toată discuția)