avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... ce nu platesti cand nu mai locuiesti in apartament?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

ce nu platesti cand nu mai locuiesti in apartament?

buna ziua
locuiesc intr in apartament tip garsoniera,blocul este format din 1 scara,2 etaje si 8 apartamente.Intretinerea consta in Femeie de service,Fod de bloc,Gunoi si Lumina de pe scara.
va rog sa mi spuneti atata timp cat nu voi mai locui in apartament ce nu voi plati?
multumesc
o zi buna!
Cel mai recent răspuns: gigiz , utilizator 20:14, 15 Februarie 2019
Buna ziua,
Nu o sa mai platiti consumurile propriului apartament-curent electric, apa calda/rece, gaz,etc.,
Cele enumerate de dvs. tot o sa le platiti, sunt cheltuieli comune ce se platesc indiferent daca locuiti sau nu in apartament, daca sunteti proprietara
Ce intelegeti prin "Fond de bloc" ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se repartizeaza cheltuielile comune la asociatia de proprietari? ContSters97450 ContSters97450 Buna ziua tuturor...va rog daca stie cineva sa-mi spuna cat de corect este ca Asociatia de proprietari de care apartin sa imi impuna sa platesc anumite ... (vezi toată discuția)
Costuri intretinere apartament nelocuit kitty35 kitty35 Buna ziua.As avea o intrebare pentru dumneavoastra..Avand in vedere ca nu locuiesc in apartament de 2 ani de zile ,este totul platit la zi ,de ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Buna seara!vin si eu cu urmatoarea problema:am o garsoniera si ... usigaraj usigaraj buna seara!vin si eu cu urmatoarea problema:am o garsoniera si as vrea s-o vand dar ca s-o vand imi trebuie la notar facturi de utilitati.am doar de la gaze.la ... (vezi toată discuția)