avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... buna seara!vin si eu cu urmatoarea problema:am o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

buna seara!vin si eu cu urmatoarea problema:am o garsoniera si ...

buna seara!vin si eu cu urmatoarea problema:am o garsoniera si as vrea s-o vand dar ca s-o vand imi trebuie la notar facturi de utilitati.am doar de la gaze.la curent si apa suntem legati la comun de cand am cumparat garsoniera(acum 3 ani) .toate cheltuielile la apa si curent le-a platit firma care ne-a vandut garsonierele.acum imi ca trebuie sa achit o suma de 4000 lei pentru apa si curent desi in cei 3 ani s-a locuit maxim 3 luni.se poate vedea ca nu s-a locuit citind contorul de gaze care are 48mc si apometrul care arata cifra de 15 mc.la gaze am contract si platesc lunar.apa nu am platit-o niciodata dar nu costa mult 15mc.la curent e problema ca nu au fost contoare individuale!tinand cont de consumurile inregistrate de contorul de gaze si apometru credeti ca se justifica sa platesc suma de 4000 lei pt curent,curentul de pe scara si ce cheltuieli or mai fi?
unde ma pot adresa cu o reclamatie?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:17, 9 Iunie 2022
Chiar daca nu a fost locuita garsoniera, aveati de platit pentru partile comune. Asta inseamna salarii administratie, femeie de servici si ce o mai fi pe acolo, apa pentru partile comune, lumina pe scara blocului, fondul de reparatii daca este....nu aveti de ce sa reclamati.
In blocul unde este garsoniera nu este infiintata asociatie de proprietari care sa va elibereze adeverinta cu situatia financiara?
Indiferent daca locuiti sau nu in imobil,va revine obligatia lunara sa achitati c/v parti comune printre care si lumina parti comune,cheltuieli de administrare,etc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cred ca apa nova ne fura din greu ! aeg aeg Pe vremea cand s-a \\"contorizat\\" toata lumea, apa nova ne-a montat 1 contor pentru 2 scari de bloc, cele 2 scari fiind asociatii diferite. Ca urmare, scara ... (vezi toată discuția)
Ce nu platesti cand nu mai locuiesti in apartament? claudia.alecu39 claudia.alecu39 buna ziua locuiesc intr in apartament tip garsoniera,blocul este format din 1 scara,2 etaje si 8 apartamente.Intretinerea consta in Femeie de service,Fod de ... (vezi toată discuția)
Citirea apometrelor Mihai 2009 Mihai 2009 Buna ziua ! Ma intereseaza cine are obligatia citiiri apometrelor de apa rece din apartamente si cum se procedeaza? Multumesc anticipat ! (vezi toată discuția)