avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Site online prestare servicii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Site online prestare servicii

Buna ziua ! Doresc sa fac un site + aplicatie,in care se vor posta anunturi,de genul autovit,olx. Ce forma juridica trebuie sa aleg ? Cineva care ma poate indruma,sau ajuta cu aceste acte,contra cost desigur. Multumesc anticipat ! Orice ajutor sau indrumare spre cineva ar fi de mare ajutor !
Cel mai recent răspuns: Mr Scarlat George , utilizator 13:06, 14 Februarie 2019
Trebuie inființat un Srl, în actul constitutiv al societății fiind trecut inclusiv codul CAEN 4791!
Luați legătura cu un avocat pentru a vă completa formularele, pentru a vă face actul constitutiv, rezerva denumirea, reprezenta în relația cu Recom, etc, dacă nu vă descurcați.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasi infiintare firma 2012 marla marla Buna ziua. Voi deschide o firma cu sediul social in Bucuresti si punctul de lucru in alta localitate si as vrea sa stiu dc pasii de mai jos sunt corecti si ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma ciprianr ciprianr Buna ziua, Imi puteti spune care sunt pasii pentru infiintarea unei societati care se va ocupa cu achizitii intracomunitare si vanzare? Multumesc, (vezi toată discuția)
Autorizatie pentru un site cu anunturi valentina370 valentina370 Buna ziua, va rog spuneti-mi daca am o intrepridere individuala neplatitoare de TVA in al carui certificat constatator este trecut \" 4791-comert prin ... (vezi toată discuția)