avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Unde pot face reclamatie unui medic de la spitalul ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Unde pot face reclamatie unui medic de la spitalul județean Ilfov

Sunt o pacientă operată de cezariana in luna mai de dr Dragu cu Raluca dr fals.mentionez ca am fost închisă la operatie de Raluca, aceasta fiind mana dreapta a dr..Dragu.Am avut probleme
Cu firele cusute si in prezent am umflaturi pe operatie.
Ultima modificare: Vineri, 15 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:26, 14 Februarie 2019
Puteti sesiza DJSP si Colegiul medicilor din judet in scris, cu nr. de inregistrare/ data.
Gasiti informatii utile aici: www.avocatnet.ro/articol_497...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca este caz de malpraxis ... Laura_89 Laura_89 Buna ziua, VA ROG SA MA AJUTATI DACA ESTE CAZ DE MALL PRAXIS Am fost operata la Spitalul de urgenta .............., in data de 01.07.2020, ... (vezi toată discuția)
Rinoplastie nereusita, malpraxis Dyana909 Dyana909 Buna ziua, in urma cu 45 de zile am facut o rinoplastie. Doctorul m-a cusut prost, am o nara mai sus, una mai jos si cusatura de la baza nasului e stramba. ... (vezi toată discuția)
Malpraxis medical nu stiu cum sa procedez on65 on65 Buna seara, Am fost operat in luna mai la ochi pentru ca aveam strabism. In urma operatiei ochiul meu este mult mai rau ca inainte si nu stiu daca acest ... (vezi toată discuția)