avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Malpraxis medical nu stiu cum sa procedez
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Malpraxis medical nu stiu cum sa procedez

Buna seara,
Am fost operat in luna mai la ochi pentru ca aveam strabism.
In urma operatiei ochiul meu este mult mai rau ca inainte si nu stiu daca acest lucru se considera un caz de malpraxis din partea medicului care m-a operat. Nu stiu cu cine sa discut toate astea.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:59, 29 Noiembrie 2019
Strîngeti toate actele medicale ,dovada cheltuielilor,încercați să obțineți și alte opinii medicale consultant și alți dr și apoi apelați la un avocat care va poate îndruma corespunzător.
exista avocati specializati pe malpraxis?

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Strîngeti toate actele medicale ,dovada cheltuielilor,încercați să obțineți și alte opinii medicale consultant și alți dr și apoi apelați la un avocat care va poate îndruma corespunzător.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Malpraxis mihaelam54@yahoo.com mihaelam54@yahoo.com Care sunt pasii de actiune in instanta a medicului ginecolog care a supravegheat o sarcina la 40 ani si care s-a finalizat cu moartea bebelusului inainte de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, numele meu este moldovan ramona În luna mai anul ... Ramona Moldovan Ramona Moldovan Bună ziua, numele meu este Moldovan Ramona În luna mai anul acesta am avut o intervenție chirurgicala histerectomie, în timpul operației mi s a perforat ... (vezi toată discuția)
Malpraxis, soția mea a născut o fetiță de 3 kg prin cezariana, ... ..sorin, ..sorin, Malpraxis, soția mea a născut o fetiță de 3 kg prin cezariana, in prima zi de naștere al copilului am fost anunțat că fetița e bine, a doua zi, soția ... (vezi toată discuția)