avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... legalitatea probelor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

legalitatea probelor

In urma unui accident sa deschis un dosar penal. In dosarul penal sa dispus clasarea. Am facut cerere de studiere a dosarului ,raspunsul fiind "referitor la cererea dv privind studierea dosarului penal cu nr de mai sus, va comunicam ca nu ii putem da curs ,intrucat nu aveti calitate procesuala in cauza conform art 94 c.p.p.". Sunt legale probele din acel dosar penal, pe care eu nu am avut dreptul sa-l studiez. dar instanta de judecata civila a cerut politiei sa le depuna in urma plangerii mele contraventionale?

Alte discuții în legătură

Intampinare proces penal eniko69 eniko69 Sunt citată în calitate de intimat într-un proces penal, deschis, având ca obiect o plângere împotriva ordonanțe i de clasare, care s-a dat pentru ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva ordonantei de clasare/penal georgem80 georgem80 Buna seara, Cu speranta ca voi putea fi ajutat, ingadui sa adresez si sa prezint umatoarea situatie de fapt. In 12 August .2016 a fost inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Buna seara daca am un dosar penal de 6 luni care sta la poliție ... Mantescu Mantescu Buna seara daca am un dosar penal de 6 luni care sta la poliție și încă nu a ajuns la procuror . Ce pot face am cerut consultarea dosarului la circa de ... (vezi toată discuția)