avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nivel studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nivel studii

Buna ziua, doresc cadru legislativ referitor la nivel de studii pentru SEF DE SANTIER ( COR 132308). (Va rog sa-mi transmiteti articolul din lege referitor la nivel de studii).
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:59, 14 Februarie 2019
1. Nu exista text de lege care sa prevada expres nivelul studiilor pentru un sef de santier.

2. Nivelul de instruire este nedefinit de Clasificarea Ocupatiilor din Romania, fiind in functie de alte reglementari - statute profesionale, regulamente interne, fise de post etc.
Ultima modificare: Joi, 14 Februarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post de conducere cu studii sau fara studii superioare robertsega32 robertsega32 Exista vreo prevedere legala sau vreo norma ITM care sa ma oblige sa angajez pe un post de conducere (sa zicem, un responsabil cu parcul auto, sau un sef de ... (vezi toată discuția)
Pot ocupa functia de maistru cu studii superioare viasu gabriel claudiu viasu gabriel claudiu Pot fi angajat ca maistru daca nu am scoala de maistrii,in schimb am facultatea terminata cu diploma de licenta.Multumesc (vezi toată discuția)
Sef structura de securitate alinadobre alinadobre As vrea sa stiu daca, pt functia de sef structura de securitate (cod COR 132114), sunt necesare studii superioare. Mentionez ca in COR se mentioneaza \\"nivel ... (vezi toată discuția)