avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... pot ocupa functia de maistru cu studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

pot ocupa functia de maistru cu studii superioare

Pot fi angajat ca maistru daca nu am scoala de maistrii,in schimb am facultatea terminata cu diploma de licenta.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:02, 8 Februarie 2023
In opinia mea, puteti ocupa acea functie.
Inteleg ca nu detineti diploma de licenta. Numai cu diploma de liceu nu cred ca indepliniti conditia de studii pentru a ocupa functia de maistru. Vedeti ce scrie la cerintele postului.
Nu exista niciun text de lege care sa prevadă ce studii trebuie sa dețină o persoana pentru a ocupa un anumit post.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ati inteles gresit, are diploma de licenta

POPA GHEORGHE a scris:

Inteleg ca nu detineti diploma de licenta. Numai cu diploma de liceu nu cred ca indepliniti conditia de studii pentru a ocupa functia de maistru. Vedeti ce scrie la cerintele postului.

Noua Clasificare a Ocupațiilor din România (COR) nu mai clasifică grupele majore de ocupații în funcție de gradul de instruire (nivelul școlii absolvite), astfel încât putem întâlni la Grupa majoră 2 funcții care nu necesită studii superioare, după cum la Grupa majoră 3 putem întâlni funcții care necesită studii superioare
[ link extern ] /

Alte discuții în legătură

Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare. poate ... ElenaEve ElenaEve Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea intrebare. Poate fi incadrat pe cod COR 243105 - Specialist Marketing Online sau cod COR 243103 - Specialist ... (vezi toată discuția)
Nivel studii poz. cor 243216 karl_holcroft karl_holcroft Bună seara, Postul de Analist servicii client cod 243216 prevede necesitatea deținerii de studii superioare?în anexa la fisa postului, cerință pentru ... (vezi toată discuția)